Wij vegen schoon

Veegservice

wij-vegenschoon.nl dekt eigenlijk de gehele lading van onze activiteiten op dit onderdeel van ons bedrijf.

Met onze veeg-zuigwagens borstelen wij niet alleen het oppervlakte maar zuigen het ook direct op en kunnen wij het afvoeren. Doordat wij zowel een grote en een kleine wagen hebben kunnen wij grote terreinen, maar ook kleinere en lagere objecten vegen. Hierbij kunt u denken aan winkelstraten, parkeergarages, passages, smalle paden maar ook rijden over straatwerk wat minder zwaar belast mag/kan worden.

Met onze onkruidborstels borstelen wij al het onkruid en mossen weg. Deze machines zijn klein en komen in vrijwel elk hoekje en doordat we ze met de hand bedienen kunnen we ook de druk goed reguleren waardoor u geen beschadigingen op het straatwerk krijgt.

Voor het grove werk hebben we ook nog onze rolborstels. Deze wordt bij specifieke werkzaamheden ingezet.

Uiteraard hebben we nog veel meer gereedschap en werktuigen zodat we bijna altijd uw klus goed, snel en betaalbaar kunnen uitvoeren.

Veegservice nodig?

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

  • Buitenterreinen : 
    pleinen, markten en evenementen terreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, opslag- en productieruimten;
  • Gemeentereiniging:  
    vegen / reinigen van straten, fietspaden, toegangswegen, rotondes en woonwijken vervuild met bijvoorbeeld zand, modder, bladeren en overig vuil;
  • Onkruidbestrijding:   
    verwijderen van onkruid, mossen en groene aanslag.

De Roos Service is 24 uur en 7 dagen per week inzetbaar voor het reinigen van alle oppervlakken, van parkeergarage tot bedrijventerrein.

Veegservice Brabant

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vegen, stooien of spuiten? Wij staan voor u klaar om uw terrein of gebouw weer netjes of begaanbaar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.