Wij strooien zout

wij-strooienzout.nl verzorgt in tijden van gladheid voor ijs en sneeuwvrije bedrijfsterreinen, wegen, parkeerplaatsen. Meestal is het strooien van zout afdoende, maar wanneer er ook nog sneeuw bij komt zullen wij het strooien combineren met een sneeuwschuiver en/of borstel. Tijdens deze periode bieden wij onze service 24/7 aan.

Wij kunnen voor u een compleet totaalpakket bieden dat op voorhand vast ligt, maar staan ook open voor losse opdrachten en calamiteiten. Onze insteek is dat u zo min mogelijk last heeft van deze weersinvloeden en uw object zo goed mogelijk bereikbaar en begaanbaar blijft !

Ook voor kleine en gecompliceerdere objecten heeft wij-strooienzout.nl, materieel en effectieve oplossingen en staat de deur wijd open. Hierbij kunt u denken aan de entree van een serviceflat, verzorgingshuis, een oprit of (invalide)parkeerplaats, beveiligde objecten.

 

Zout strooien

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vegen, stooien of spuiten? Wij staan voor u klaar om uw terrein of gebouw weer netjes of begaanbaar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op.